Idag var det dags igen för ett besök från miljö och hälsa. Det är den årliga kontrollen att vi sköter vår verksamhet bra. Jag tror han var ganska nöjd och vi fick klart godkänt. Ibland kan de ju vara lite petiga, men nu börja vi känna varandra, så det blir nog bra.
Då kan vi fortsätta ett år till i alla fall;o)
Jag har precis tagit hand om en massa tomater som jag fryser ner i påsar. Så nu är det gjort, men jag tror vi kan skörda in mer. Det är fortfarande ganska varmt på dagarna, men det blåser som tusan.
I kväll blir det möte i Slow Food styrelsen igen.
10 dagar kvar till stjärnan beräknas komma, 8 dagar innan jag åker till Stockholm!!!
Ha...ja men det är väl ingen tvekan att ni sköter verksamheten bra. Vet ingen som har så städat och rent överallt finns inget å klaga på där inte.
SvaraRaderaHörrudu - du fryser in tomater, hur då hackar du dem eller vad? Har du dem till typ grytor sen./kram från Britt-Inger
Ja jag bara skär i bitar, lägger i plastpåse och sen använder i grytor och soppor. Hur enkelt som helst.
SvaraRaderaAnne-Marie